De beste zelfstandige dakwerkers in de buurt

February 28, 2023

Op zoek naar iemand om jouw dak te repareren, vervangen of renoveren? Liefst een zelfstandige dakwerker in de buurt? Goede keuze! Zelfstandige dakwerkers in de buurt zijn de beste partij om een juiste inschatting te maken en het beste advies te geven. Wij vertellen je waarom je best voor zelfstandige dakwerkers in de buurt kunt kiezen en waar je jouw dakwerker kunt vinden.

Waarom zelfstandige dakwerkers in de buurt kiezen?

Dakwerkers in de buurt

Je zou kunnen ervoor kunnen kiezen om zelf aan de slag te gaan en je dak te renoveren of te vervangen. Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om voor een dakwerker te gaan die heel wat verder weg woont omdat deze op het eerste zicht misschien goedkoper lijkt. Toch zijn er verschillende redenen om voor zelfstandige dakwerkers in de buurt te kiezen. Laten we de belangrijkste eens even op een rij zetten:

  • Bij het kiezen voor dakwerken in de buurt is de kans ook het grootst dat de dakwerker eerst vrijblijvend op prospectie komt. Hij of zij kan op deze manier advies op maat geven en nadien ook een offerte op maat bezorgen. Een belangrijke stap die ook meteen een band van vertrouwen kan scheppen tussen de klant en de dakwerker. Als je voor een dakwerker wat verder weg kiest, zal een dergelijke prospectie al heel wat moeilijker zijn en is de kans ook groot dat er verplaatsingskosten in rekening worden gebracht.
  • Het magische woord is zojuist gevallen; verplaatsingskosten. Een dakwerker die op het eerste zicht misschien iets goedkoper lijkt maar van verder moet komen, gaat hiervoor niet te onderschatten verplaatsingskosten aanrekenen. Een bedrag dat hoog kan oplopen als de dakwerker verschillende dagen aanwezig moet zijn om de werken uit te voeren. Houd hier rekening mee als je een dakwerker kiest.
  • Als je kiest voor zelfstandige dakwerkers in de buurt ken je vast en zeker iemand die al weleens samengewerkt heeft met de desbetreffende dakwerker. Desnoods stel je de vraag in de Facebook-groep van je gemeente of via andere sociale kanalen. Op deze manier kun je meteen nagaan wat andere mensen van de dakwerker vinden. Bij dakwerkers die van verder moeten komen, is dit allemaal veel moeilijker in te schatten.

Kiezen voor zelfstandige dakwerkers in de buurt of zelf aan de slag gaan?

Het is waarschijnlijk de eerste vraag die mensen zich gaan stellen wanneer er werken aan het dak moeten gebeuren. De meeste mensen willen zo goedkoop mogelijk hun dakwerken laten uitvoeren en dan is zelf de handen uit de mouwen steken natuurlijk de goedkoopste oplossing. Nu ja ‘goedkoop’ is relatief als je er 4 maal zo lang over doet dan een professionele dakwerker natuurlijk. De uren die je dan aan dit werk besteedt, had je natuurlijk ook op een andere manier kunnen besteden. Bovendien ben je via een zelfstandige dakwerker ook zeker van de kwaliteit en van de after-service moest er toch iets niet zijn gerepareerd, gerenoveerd of vervangen zoals het hoort. Tot slot is er nog het veiligheidsaspect. Dakwerken zijn net iets gevaarlijker dan het onkruid uitdoen in je tuin of het metsen van een muurtje in de voortuin. Deze werken spelen zich vaak op grote hoogte af en dan is ervaring en degelijk materiaal zeer belangrijk. Wie het veilig wilt houden, kiest voor zijn of haar dakwerken dan ook zelfstandige dakwerkers in de buurt.

Dakwerken Apers….jouw partner in de buurt

Dakwerken Apers is een van die zelfstandige dakwerkers in Antwerpen en omstreken die graag op prospectie komt om de dakwerken met jou persoonlijk te bekijken. Contacteer ze vrijblijvend en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

Lees verder ook:

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst