Op zoek naar dakwerken in de buurt?

March 2, 2022

Hetdak van je woning, garage of tuinhuis vormt een belangrijk element van jewoning. Het beschermt je tegen de grillen der natuur en met de huidigeenergieprijzen vormt het ook een bescherming tegen hoge energiefacturen. Jewilt dan ook dat je dak zich in een optimale staat bevindt. Van tijd tot stonddakwerken laten uitvoeren hoort er dan bij. We hebben het dan niet alleen overhet plaatsen van een nieuw dak, maar ook over onderhoud, het dichten van lekkenof het renoveren van je huidige dakbedekking inclusief het plaatsen vandegelijke isolatie die beantwoordt aan de hedendaagse eisen en normen. Om jedakwerken op goede wijze uit te voeren zoek je best naar een dakwerker in debuurt. Dakwerken in de buurt zorgen dat je geen of amper verplaatsingskosten hoeftte betalen en als er problemen zijn, heb je nog altijd een vertrouwd gezicht inde buurt ook.

Erkende dakwerken in de buurt

Dakwerken in de buurt

Bijje zoektocht naar een dakwerken service in de buurt wil je een betrouwbarepartner. Maar hoe vind je nu een service die bijvoorbeeld dak en gevelwerken kan uitvoeren en die je met een goedgevoel onder de arm kunt nemen. Wij geven graag enkele tips die je helpen bijhet maken van de juiste keuze.

1. Online reviews:

Neem eens een kijkje online en lees wat andere mensen over dedakwerken service in jouw buurt denken. Er zijn heel wat betrouwbarereviewkanalen zoals Google Review en Trustpilot die je meteen een goed ideegeven van wat je van de dakwerker kunt verwachten.

2. Neem eens contact op:

Wij zijn ookvan de mening dat een contact een groot verschil kan maken. Contacteer dedakwerker eens via telefoon of nog beter; vraag of ze vrijblijvend een bezoekjekunnen brengen om de situatie te analyseren. Als experten kunnen ze niet alleenmeteen advies geven, maar je weet ook meteen of je er een goed gevoel bij hebt.

3. Expertise en ervaring:

Een anderebelangrijke waardemeter is de ervaring van de dakwerken service in de buurt.Bestaat het bedrijf bijvoorbeeld al 20 jaar lang dan mag je er wel vanuit gaandat het bedrijf een betrouwbare service vormt. Mocht dit niet zo zijn dan zouhet bedrijf al lang de boeken hebben moeten neerleggen. Bekijk zeker ook eensde vakgebieden en de vakkennis van het bedrijf waarmee je in zee wilt gaan.

Dakwerken in debuurt dankzij Dakwerken Apers

Dakwerken Apers is een van die dakwerken services die al jaar en dag de klant bijstaatbij allerhande dak- en gevelwerken. Het is een van die bedrijven dievrijblijvend een offerte opmaakt en indien gewenst ook ter plaatse komt om eenseen kijkje te nemen naar de huidige situatie. Ze krijgen positieve reviews bijde vleet. Hoor zeker eens bij jou in de buurt of ze al met deze dakwerkenservice hebben samengewerkt. Dakwerken Apers is in de ruime omgeving vanAntwerpen een gerenommeerde naam voor al je dakwerken.

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst