De perfecte partner voor je industriële dakwerken

May 30, 2023

Industriële dakwerken zijn complexe en gespecialiseerde werkzaamheden die niet door iedereen kunnen worden uitgevoerd. Het is belangrijk om een beroep te doen op een professioneel en ervaren bedrijf dat over de juiste kennis, materialen en certificaten beschikt. Of het nu om het laten inspecteren van je dak gaat of om het plaatsen van een nieuw dak, het belang is niet te onderschatten. Ze zorgen namelijk voor een goede bescherming van de mensen, machines en goederen die zich onder het dak bevinden en dragen bij aan de energie-efficiëntie en duurzaamheid van het gebouw. En laten we het esthetische karakter niet vergeten. Een mooi en verzorgd dak geeft een positief imago aan het bedrijf en kan potentiële klanten of partners aantrekken.

Het belang van een professionele dakwerker voor je industriële dakwerken

Industriële dakwerken zijn niet zomaar dakwerken. Het gaat om grote oppervlaktes die vaak speciale eisen stellen aan de constructie, de materialen, de isolatie en de veiligheid. Industriële daken moeten bestand zijn tegen weer en wind, maar ook tegen hitte, koude, vocht, brand en geluid. Bovendien moeten ze vaak extra elementen kunnen dragen, zoals lichtkoepels, ventilatiesystemen, zonnepanelen of hijskranen.

Er zijn verschillende soorten industriële daken, zoals platte daken, hellende daken of sheddaken. Elk type dak heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van de functie en de vorm van het gebouw. Het is belangrijk om een goede keuze te maken voor het juiste type dak, want dat heeft een grote invloed op de levensduur, de energie-efficiëntie en het comfort van het gebouw.

Een goede en professionele dakwerker kan je adviseren over de beste optie voor jouw project rekening houdende met je budget en je persoonlijke wensen. Hij kan ook zorgen voor een professionele plaatsing, renovatie of onderhoud van je industriële dak en hij of zij werkt met kwaliteitsvolle materialen en volgt de geldende normen en voorschriften. Dat lijken ons voldoende redenen om voor je industriële dakwerken op een professionele dakwerker beroep te doen.

Industriële dakwerken

Dakisolatie als onderdeel van je industriële dakwerken

Industriële dakwerken…dat betekent niet alleen de juiste dakbedekking kiezen, maar tegenwoordig ook de juiste en beste dakisolatie kiezen. Met nieuwe dakisolatie bespaar je immers niet alleen op jouw energiekosten, maar verhoog je ook het comfort en de veiligheid van je gebouw. Bovendien draag je bij aan een beter milieu door je CO2-uitstoot te verminderen. Bij grote gebouwen in de industriële sector kan dit al gauw een besparing van duizenden euro’s per jaar betekenen. Bovendien zijn er tal van interessante premies en voordelen van de netbeheerder, de overheid en de lokale instanties die het isoleren van grote industriële gebouwen superinteressant maken.

Industriële dakwerken via Dakwerken Apers

Bent je op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van industriële dakwerken bij industriële gebouwen? Dan ben je bij Dakwerken Apers aan het juiste adres! Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige daken en bijhorende isolatiematerialen voor allerlei soorten gebouwen. Van grote kantoorgebouwen over agrarische opslagplaatsen tot industriële magazijnen. Of het nu gaat om een plat dak, een hellend dak of een complexe dakconstructie, zij zorgen voor een optimale plaatsing en de beste isolatie die voldoet aan de strengste normen. Contacteer hen vrijblijvend voor meer informatie.

Lees verder ook:

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst