De beste zelfstandige dakwerker voor je gevel- en dakwerken

January 25, 2023

Er komt een dag dat je dak of gevel van je woning moet hersteld, vervangen of gerenoveerd worden. Aangezien je dak en je gevel een cruciaal onderdeel van de woning zijn, kan je maar beter zorgen dat deze werken op professionele wijze worden uitgevoerd. Een zelfstandige dakwerker kan je in dit geval helpen om je dakwerken veilig, snel en kwaliteitsvol uit te voeren. Laten we eens kijken waarom je best voor een zelfstandige dakwerker kiest en waar je een expert voor dakwerken in de buurt kunt vinden.

Zelfstandige dakwerker

Waarom voor een zelfstandige dakwerker kiezen?

  • Als je dakwerken laat uitvoeren door een zelfstandige dakwerker dan krijg je vaak een garantie. Zeker als het gaat om belangrijke renovatiewerken of het volledige vervangen van een dak. Op deze manier kan je ook nog na het plaatsen of renoveren met een gerust hart verder. Beslis je om alles zelf te doen en loopt er nadien iets mis dan zul je zelf voor de kosten opdraaien. Voor het plaatsen van een dak is een garantie van 10 jaar geen uitzondering.
  • Een andere belangrijke reden om op een zelfstandige dakwerker beroep te doen, is de veiligheid. Dakwerkspecialisten beschikken over het nodige materiaal om bijvoorbeeld op grote hoogtes en met gevaarlijke producten en toestellen zoals branders te werken. Het is deze ervaring, kennis en dit materiaal dat maakt dat ze niet alleen snel maar ook veilig hun werk kunnen uitvoeren. Zelf hoef je dan geen risico’s te lopen.
  • Voor bepaalde premies wordt er naar een officiële factuur van een dakwerker gevraagd. Dit doet de overheid om er zeker van te zijn dat de dakwerken volgens de regels van de kunst werden uitgevoerd.
  • Tot slot is er natuurlijk nog de kennis en ervaring van de zelfstandige dakwerker die het verschil maakt. Via een zelfstandige dakwerker met de nodige ervaring en kennis kan je er zeker van zijn dat alle werken netjes worden uitgevoerd en dat je weer tientallen jaren zonder problemen verder kunt. Een dakwerker kan je ook advies geven over bijvoorbeeld de beste dakbedekking of over de uitkijk of dakgoot die je wilt vervangen. Ze zijn in staat om iedere specifieke situatie in te schatten en een gepaste oplossing aan te bieden.

Ga voor dakwerken in de buurt

Voor sommige mensen is de beste zelfstandige dakwerker voor gevel- en dakwerken ook een dakwerker in de buurt. Het is niet noodzakelijk, maar wel handig. Kies je namelijk voor een dakwerker in de buurt dan kan je vaak met vrienden of collega’s nagaan of deze dakwerker wel degelijk goed werk levert. Daarnaast is de kans ook groot dat deze dakwerker ter plaatse komt kijken om jouw situatie goed in kaart te brengen en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden. Het geeft toch altijd iets meer vertrouwen als je voor dakwerken in de buurt gaat. Je kunt er ook nog na de eigenlijke werken makkelijk terecht voor eventuele vragen of een persoonlijk face-to-face gesprek. Zit de zelfstandige dakwerker niet in je buurt dan zit er in de meeste gevallen niets anders op dan te vertrouwen op online reviews of op een telefoongesprek met de specialist in kwestie.

Waar vind je een betrouwbare en bekwame zelfstandige dakwerker?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en bekwame zelfstandige dakwerker dan zit je bij Dakwerken Apers goed. Hun jarenlange ervaring en de honderden tevreden klanten bewijzen dag na dag dat ze de beste partner zijn voor alle dak- en gevelwerken. Contacteer hen vrijblijvend en ontdek wat ze voor jouw dakwerken kunnen betekenen.

Lees verder ook:

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst