Waar vind ik een goede dakwerker voor mijn dakwerken?

January 25, 2023

Of het nu om een renovatie of de volledige vervanging van je dak gaat, een goede dakwerker is cruciaal om de werken volgens de regels van de kunst uit te voeren. Je zou ook zelf aan de slag kunnen gaan, maar dan heb je maar weinig garantie dat het goed zal gaan en dan loop je zelf onnodige risico’s. Beter is om in dit geval een ervaren dakwerker onder de arm te nemen. Maar wat is een goede dakwerker en waar vind ik een dakwerker in de buurt?

Wat is een goede dakwerker?

Goede dakwerker

Een goede dakwerker is niet alleen een dakwerker die de laagste prijs aanbiedt, maar is ook, en misschien wel belangrijker, een dakwerker die goed werk aflevert. Soms betaal je beter iets meer om er zeker van te zijn dat het werk dat wordt afgeleverd uitmuntend is. Goede dakwerkers bieden vaak ook een bepaalde garantie aan. Zo is een garantie van 10 jaar na het vervangen van je dak geen uitzondering. Check zeker ook eens online maar ook met mensen uit je buurt of zij de dakwerker kennen en wat hun ervaringen zijn. Het helpt om een goed beeld van de dakwerken service te vormen en zo een goede dakwerker te vinden.

Goede dakwerker in de buurt

Wij raden zeker aan om voor een goede dakwerker in de buurt te gaan. Dit levert immers allerhande voordelen op die je niet hebt als je voor een dakwerken service verder weg kiest. Dakwerkers in je eigen buurt zullen allereerst sneller te plaatse komen om je dak of je gevelwerken te inspecteren. Je dak laten inspecteren, zorgt ervoor dat de situatie goed kan worden ingeschat en dat er een oplossing en prijs op maat kan gemaakt worden. Nu we het toch over de prijs hebben… als je voor een goede dakwerker in de buurt kiest, dan zullen de verplaatsingskosten ook een stuk lager liggen. Een niet te onderschatten voordeel want verplaatsingskosten kunnen serieus oplopen. Tot slot weet je van een dakwerker in de buurt ook makkelijker of hij wel goed werk levert. Er zullen vast en zeker vrienden, familieleden of collega’s zijn die al met de dakwerker hebben samengewerkt en je meer kunnen vertellen over het werk dat hij heeft afgeleverd.

Waar vind ik een goede dakwerker voor mijn dakwerken?

In onze zoektocht naar een goede dakwerker kiezen we resoluut voor Dakwerken Apers. Dat heeft niet alleen te maken met hun jarenlange ervaring maar ook met hun lange lijst aan tevreden klanten die ze kunnen voorleggen. Ze zijn specialisten ter zake, zowel op gebied van gevels als op gebied van daken. Dakwerken Apers komt ook ter plaatse om je situatie te bekijken en op basis hiervan een persoonlijke oplossing of advies aan te bieden. Contacteer hen hier vrijblijvend en ontdek zelf wat ze voor jouw woning kunnen betekenen.

Lees verder ook:

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst