Waar kan ik een offerte krijgen voor mijn dakwerken?

September 29, 2021

Voor het uitvoeren van dakwerken wil je niet alleen een budgetvriendelijke oplossing maar ook een kwalitatieve oplossing. Het is daarom belangrijk om op zoek te gaan naar een betrouwbare dakwerken service. Heb je deze gevonden dan is een vrijblijvende offerte voor de dakwerken een logische volgende stap. Wij vertellen je graag hoe je een betrouwbare dakwerken service kunt vinden en waar je een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

Ga voor een betrouwbare en erkende dakwerken service

Offerte dakwerken

Als je over het Internet surft, zullen er heel wat zogenaamde dakwerken services op je scherm passeren. De vraag is nog maar welke zijn betrouwbaar en welke niet.

Maar hoe ga je nu na of een bepaalde onderneming wel betrouwbaar is?

  1. Check de reviews online: Heel watbedrijven, die zich aangemeld hebben bij bijvoorbeeld Google of Trustpilot,krijgen reviews van hun klanten. Ze geven een goed beeld van wat je van eenbepaalde onderneming kunt verwachten.
  2. Ervaring: het aantaljaren dat een onderneming bestaat, zegt niet alles, maar zegt langs de anderekant wel iets. Een dakwerken service die niet betrouwbaar is en geen degelijkwerk aflevert, blijft immers niet bestaan. Een offerte aanvragen voor dakwerkenbij een bedrijf dat al 15 jaar op de markt is, geeft je toch net iets meer zekerheiddan een offerte aanvragen bij een dakwerken service zonder ervaring.
  3. Neem vrijblijvend contactop: Aarzel zeker niet omeens vrijblijvend contact op te nemen met een dakwerken service. Dat kantelefonisch of kan ook door ze fysiek een bezoek te brengen. Een persoonlijkcontact vertelt vaak meer dan wat pagina’s op een website. Vaak voel je meteenof het klikt of niet en wat je van de mensen kunt verwachten.

Kan ik vrijblijvend een offerte voor dakwerken aanvragen?

Dat kan zeker! Er zullen je in dit geval een paar vragen gesteld worden om een goed idee te krijgen van wat er precies moet gebeuren: gaat het bijvoorbeeld om een dakrenovatie van een plat dak of wil je een lichtkoepel of is er eerder sprake van het isoleren van je dak. Op basis van al deze gegevens kan je van een goede dakwerken service een vrijblijvende offerte ontvangen. We vermelden expliciet vrijblijvend omdat een offerte je enkel een prijs voorstelt. Het is dan aan jou om te beslissen of je op basis van deze offerte met het bedrijf in zee wenst te gaan of niet.

Offerte dakwerken aanvragen bij Dakwerken Apers

Een van de bedrijven waarbij het zeker de moeite loont om eens een offerte aan te vragen, is Dakwerken Apers. Het bedrijf kent een lange geschiedenis van honderden tevreden klanten en gaat graag samen met jou op zoek naar een gepaste oplossing voor ieder dakprobleem.

Na het invullen van hun online formulier zal er een op maat gemaakte offerte worden aangeboden. Eventueel wordt er nog contact opgenomen om alles tot in detail te bespreken zodat er een juiste vrijblijvende offerte kan worden opgemaakt. Dakwerken Apers stelt in sommige gevallen zelfs een gratis inspectie voor om de situatie helemaal correct in te schatten.

Lees verder ook:


Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst