De beste dakwerken service voor alle kleine dakwerken

April 5, 2022

Bij dakwerken denken de meeste mensen misschien aan het vernieuwen, inclusief isoleren, van je hele dak of aan het leggen van nieuwe roofing op je plat dak. Dakwerken zijn echter veel meer en vaak gaat het om zaken die we onder de noemer “kleine dakwerken” kunnen plaatsen. Denk hierbij aan het dichten van een lek in je plat dak, het vervangen van enkele dakpannen of het hangen van nieuwe dakgoten. Kleine dakwerken, maar wel belangrijk dakwerken aangezien ze voor serieuze problemen kunnen zorgen als er niets aan wordt gedaan.

Wat zijn kleine dakwerken?

Kleine dakwerken

Kleine dakwerken is natuurlijk een zeer brede term. Het kan hier namelijk gaan om specifieke dakwerken voor platte daken, maar even goed om klusjes die plaatsvinden in en rond je hellend dak. Wij spreken meestal van kleine dakwerken als het geen volledige renovatie of vernieuwing van een dak betreft. Moeten de dakgoten worden vervangen, moeten er scheuren worden gedicht in de roofing of moet er een lek worden gedicht dan zijn dit voor ons allemaal kleine dakwerken. Klein maar belangrijk. Een klein lek dat bijvoorbeeld genegeerd wordt, kan al snel zorgen voor heel wat waterschade aan zowel het dak als de onderliggende structuur. Het dak vormt immers de buitenste beschermlaag van je woning, tuinhuis of garage. Als dergelijke kleinere dakwerken niet opgelost worden, resulteren ze al gauw in de renovatie of het vernieuwen van je hele dak. En dan lopen de kosten al snel heel wat hoger op. 

De prijs van kleine dakwerken

Het loont altijd de moeite om eerst een offerte te laten opmaken van de dakwerken die moeten uitgevoerd worden. Zo kan je zelf beslissen of de dakwerker eraan mag beginnen of niet. Ga dus op zoek naar een dakwerken service die je vrijblijvend een offerte stuurt. Op deze manier krijg je meteen een totaalbeeld van de kosten. Sommige bedrijven rekenen immers verplaatsingskosten aan terwijl anderen dan weer een hoger uurtarief hebben of met duurdere materialen werken. Check zeker eens of je voor kleinere dakwerken zoals het isoleren van een hellend dak langs binnen geen premie kunt krijgen. Op deze manier kunnen de kosten van je dakwerken immers nog wat gedrukt worden.

De beste dakwerken service via Dakwerken Apers

In en rond Antwerpen staat Dakwerken Apers al jaar en dag bekend om haar uitmuntende dakwerken service. Je mag ze gerust dé referentie noemen als het op grote en kleine dakwerken aankomt. Wij raden je aan om zeker eens contact op te nemen met de mensen van Dakwerken Apers en ze vrijblijvend een offerte te laten opstellen. Kunnen ze van op afstand geen goede inschatting maken dan komen ze met plezier even langs om alles netjes in kaart te brengen en je te adviseren waar nodig.

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst