De beste dakwerken voor je platte daken

March 2, 2022

Platte daken zijn een cruciaal onderdeelvan je woning, garage of tuinhuis. Ze vormen een waterdichte bescherming tegenelk natuurfenomeen. Of het nu water, wind of ijskoude temperaturen zijn, eenplat dak biedt de beste bescherming. Voor onderhoud, renovatie en plaatsing wilje de beste dakwerken voor je platte daken. Wij gaan graag mee op zoek naar eenbetrouwbare dakwerken service voor je platte daken.

Verschillende dakwerken voor platte daken

Dakwerken platte daken

Dakwerken voor platte daken is natuurlijkeen zeer brede term. Er zijn heel wat zaken die onder deze specifieke dakwerkenservice vallen. We zetten er graag enkele op een rijtje:

1. Renoveren en herstellen van platte daken:

Het is niet altijd nodig om meteen een nieuwplat dak te plaatsen. Een goede dakwerken service maakt eerst een grondigeanalyse en vertelt je dan het hoe en wat van de situatie. Bij een lek of eenscheur kan een herstelling of renovatie al een oplossing bieden.

2. Het plaatsen van een nieuw plat dak:

Platte daken zien af. Vriestemperaturen, regen,wind,… dag na dag, week na week en jaar na jaar. Al deze zaken hebben een groteimpact op de kwaliteit van je plat dak. Op een bepaald moment is het dan ooknodig om een nieuw plat dak te plaatsen. Meteen de kans om je plat dak ooklangs binnen te isoleren.

3. Materialen om je dak mee te renoveren ofplaatsen.

Ook qua materiaalzijn er heel wat keuzes. Renoveren met bitumen is nog steeds een van depopulairste methodes. Het product, dat ook als roofing bekendstaat, heeft eenlange levensduur en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Een alternatiefis renovatie met PVC. PVC gaat ‘slechts’ 20 jaar mee maar het lichte gewicht ende feilloze waterdichting maakt het een zeer interessant verhaal. EPDM tot slotis vergelijkbaar met roofing en heeft een rubberstructuur. Dit maakt het zeersterk en soepel. Tevens een materiaal dat lang meegaat. EPDM is zeerinteressant als je een groendak overweegt.

Betrouwbare dakwerken voor je platte daken

Het renoveren of plaatsen van platte dakenis een kunst op zich. Je zou het zelf kunnen proberen, maar wij raden aan omzeker eens advies in te winnen bij een betrouwbare dakwerken service. Jebespaart er immers niet alleen veel tijd mee uit, maar je hebt ook de zekerheiddat je platte dak nog geruime tijd doet wat het moet doen… je woning of jegarage beschermen tegen de grillen der natuur. Het is daarom van cruciaalbelang dat de dakwerken voor platte daken door een betrouwbare dakwerker wordenuitgevoerd. Maar hoe vind je deze nu?

Kijk eens of er online reviews te vindenzijn. De verhalen en ervaringen van anderen geven vaak een realistisch beeldvan de service die wordt aangeboden. In dat opzicht loont het ook de moeite omeens bij je vrienden en familie te horen of zij al met een bepaalde dakwerkenservice hebben samengewerkt. Wat ons ook altijd een gevoel van vertrouwengeeft, is een persoonlijk gesprek. Dat kan via telefoon, maar dat kan ook doorde dakwerker eens ter plekke uit te nodigen. Zo weet je meteen met wie je temaken krijgt en of er een klik is.

Platte daken dakwerken service

Op zoek naar iemand die je kan helpen bijhet herstellen, renoveren of plaatsen van platte daken? Dit is een kolfje naarde hand van Dakwerken Apers. Contacteer ze en vraag om een vrijblijvende offerte of advies. De mensen vanDakwerken Apers staan je maar al te graag bij in het maken van de juiste plattedakenkeuzes.

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst