Een offerte aanvragen voor gevelisolatie

December 28, 2021

Naast dakisolatie is gevelisolatie een van de meest voorkomende isolaties. Je kunt het op verschillende manieren verwezenlijken en het levert ook heel wat voordelen op. Je woning isoleren is namelijk niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee. We bekijken waarom je best een offerte voor gevelisolatie kunt aanvragen en we voegen er meteen ook nog een stukje over de premies aan toe.

Waarom een offerte voor gevelisolatie aanvragen?

Offerte gevelisolatie

Er zijn heel wat redenen waarom je een offerte voor een gevelisolatie en gewoon het isoleren van je gevel zou moeten overwegen. Allereerst kan je dankzij gevelisolatie drastisch op je energiefactuur besparen. We hoeven er waarschijnlijk geen tekening bij te maken dat je dankzij het isoleren van je gevel minder aan verwarming zult moeten betalen. Gevelisolatie zorgt er vervolgens ook voor dat het algemene comfort van je woning stijgt. Je gaat minder kans hebben op vocht en schimmel en daar gaat je gezondheid je dankbaar voor zijn. Tot slot gaat een gevelisolatie ook de algemene waarde van je woning verhogen.

Premies voor je gevelisolatie

Wij houden je graag op de hoogte van wat er reilt en zeilt binnen het wereldje van de gevelrenovatie en daar horen de premies natuurlijk bij. Zeker als we het over het aanvragen van een offerte voor je gevelrenovatie hebben. Met een premie voor gevelisolatie komt het totale kostenplaatje immers een heel stuk lager uit. In de meeste gevallen krijg je de premie wel pas nadat je de facturen hebt ingediend. Dus je zult eerst zelf alles moeten betalen om nadien een stuk terug te krijgen. Zorg er daarom voor dat je alle kosten en facturen netjes bijhoudt om nadien de premies aan te vragen.

1. De Vlaamse verbeteringspremie:

Een van de premies die van toepassing is op gevelisolatie is de Vlaamse verbeteringspremie. Zoals de naam al aangeeft, gaat het hier om een premie waarmee je een oudere woning kunt verbeteren.

2. De renovatiepremie:

De renovatiepremie is een Vlaamse premie die voor heel wat zaken kan gebruikt worden. Als je aan de voorwaarden voldoet dan kan je met deze premie tot 30% van je factuur terugvorderen.

3. Netwerkbeheerderpremie:

Als het op isolatie aankomt van je dak of je gevel dan kan je tot slot ook rekenen op een premie van je netbeheerder.

Wil je meer weten over de premies en over de voorwaarden waaraan je moet voldoen om de premies aan te vragen, neem dan zeker een kijkje op premiezoeker.be .

Offerte aanvragen voor gevelisolatie via Dakwerken Apers

Vrijblijvend een offerte voor gevelisolatie aanvragen, doe je bij Dakwerken Apers. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij een perfect beeld schetsen van de situatie en jou een scherpe offerte aanbieden. Indien nodig komt een van de medewerkers zelfs ter plaatse om jouw specifieke situatie onder de loep te nemen en een op maat gemaakte offerte te leveren.

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

 • Bullet points
  Meer dan 30 jaar ervaring
 • Bullet points
  Vele realisaties
 • Bullet points
  Goede en transparante afspraken
 • Bullet points
  Heldere en snelle offerte
 • Bullet points
  Geen onverwachte kosten
 • Bullet points
  Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst