Lichtkoepel plat dak: de vele voordelen

August 29, 2020

Een lichtkoepel in een plat dak hoort voornamelijk te zorgen voor meer daglicht, maar het heeft nog veel meer voordelen. Denk maar aan meer privacy, een lagere energierekening en een hogere verkoopwaarde van je woning.

     1. Meer daglicht

Dit voordeel is vanzelfsprekend: een lichtkoepel laat natuurlijk daglicht binnen in jouw woning, maar ook ’s avonds kan je genieten van het uitzicht. Als de lichtkoepel zich in jouw woonkamer bevindt, kan je vanuit jouw zetel de sterren bekijken.

Lichtkoepel plat dak

     2. Lagere energierekening

Omdat een lichtkoepel zorgt voor een inval van natuurlijk licht, heb je overdag minder nood aan kunstmatig licht. En als je minder vaak lampen hoeft aan te doen, zal dat zich vertalen in een veel lagere energierekening.

     3. Milieuvriendelijkheid

Tijdens de kille wintermaanden zorgt het invallend zonlicht voor een warmere keuken of woonkamer, waardoor je jouw verwarming minder hoog moet zetten. Dat is niet alleen goed voor je energiefactuur, maar vooral ook voor het milieu.

     4. Meer privacy

Wil je meer daglicht in je woning, zonder in te boeten aan privacy door ramen te plaatsen aan de straatkant? Met een lichtkoepel heb je alvast geen last van nieuwsgierige blikken die voorbijgangers in je woning zouden kunnen werpen.

     5. Hogere verkoopwaarde woning

Indien de lichtkoepel professioneel is afgewerkt, heb je meer lichtinval en ruimte gecreëerd in je huis. Daardoor zal de verkoopprijs van je woning ongetwijfeld stijgen. Alleen al het psychologische effect van lichtinval, zorgt voor een meerwaarde.

     Lichtkoepel plat dak: gratis en vrijblijvende offerte

Wil jij een lichtkoepel plaatsen? Dan kan je rekenen op de vakmannen van Dakwerken Apers uit Aartselaar. We zijn ervaren in alle mogelijke dakwerken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in de hele provincie Antwerpen. Vraag nu jouw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst