Goedkope sidings als gevelbekleding

December 29, 2020

Is je gevel aan een opknapbeurt toe? Wil je jouw gevel meteen onder handen nemen als onderdeel van een groter renovatieproject? Of ben je gewoon op zoek naar een gevelbekleding voor je nieuwe woning? Wat de reden ook mag zijn, sidings zijn steeds een goede keuze. Bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en tegen de tand des tijds vormen ze tegenwoordig een van de meest populaire gevelbekledingen. Wat je echter niet wilt, is stukken van mensen betalen. Net daarom dat goedkope sidings een optie moeten zijn. Koop je ze bij de juiste handelaars en installateurs dan krijg je kwaliteit voor een zachte prijs. Er zijn immers heel wat interessante goedkope sidings die je hoge kwaliteit voor een piekfijn totaalplaatje en een laag kostenplaatje aanbieden.

Wat zijn sidings?

Sidings zijn een vorm van gevelbekleding die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. De ruime keuze aan materialen en de verschillende soorten uitstralingen maken dat je de woning een eigen touch en uniekheid kunt geven. Sidings zijn een soort van gevelplaten die horizontaal tegen de gevel worden geplaatst. Ze sluiten naadloos op elkaar en op andere aspecten van de woning zoals deuren, ramen en dakgoten aan. Sidings staan bekend om hun duurzame karakter. Ze zijn verkrijgbaar in PVC, vezelcement, hout en metaal. Elk van deze materialen heeft haar eigen voordelen en eigenschappen.

Goedkope sidings

Goedkope sidings voor een goedkope aankleding van je woning

Nu je een idee hebt van wat sidings zijn en welke soorten er allemaal in omloop zijn, is het tijd om een kijkje te nemen naar goedkope sidings. Kijk je enkel en alleen naar het kostenplaatje dan zijn PVC sidings waarschijnlijk de meest budgetvriendelijke optie. Dit betekent echter niet dat je aan kwaliteit moet inboeten. Met PVC gevelbekleding zit je gegarandeerd tientallen jaren goed. Het materiaal wordt niet voor niets voor verschillende andere buitentoepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan PVC-ramen. Het is slijtvast, licht, duurzaam en volledig rotvrij. Het assortiment aan kleuren is bovendien zo goed als onbeperkt. Je betaalt dus misschien iets minder, maar je krijgt er wel heel wat voor in de plaats.

Goedkope sidings bij een erkende handelaar en installateur

Zoals bij alle goedkope zaken is het ook bij de zoektocht naar goedkope sidings belangrijk om op zoek te gaan naar een betrouwbare handelaar en installateur. Op deze manier betaal je voor degelijkheid en voor het degelijk plaatsen van je sidings, wat ook niet onbelangrijk is. Is het te goedkoop om waar te zijn, laat het dan links liggen. Dat is misschien wel de belangrijkste boodschap. Je wilt immers niet om de paar jaar een nieuwe gevelbekleding moeten betalen. Dan betaal je beter de eerste keer iets meer om de jaren nadien gebeiteld te zitten.

Conclusie

Wie op zoek is naar een degelijke maar goedkope gevelbekleding moet zeker sidings overwegen. Ze zijn stijlvol, in alle mogelijk vormen, materialen en kleuren verkrijgbaar en ze geven je woning een uitstraling op maat. Koop je sidings bij een erkende installateur en je zit gebeiteld voor jaren.

Goedkope sidings kiezen in samenspraak met Dakwerken Apers

Bij Dakwerken Apers overlopen we samen met jou alle opties. Hierbij zoeken we naar de beste prijs-kwaliteit rekening houdende met je persoonlijke wensen en je persoonlijke budget. Een woning om U tegen te zeggen, hoeft niet duur te zijn.

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst