De beste dakwerken service voor dak- en gevelwerken

September 29, 2021

Bij problemen aan je dak of aan je gevel wil je graag dat alles zo goedkoop, maar ook zo goed mogelijk wordt opgelost. Het is daarom belangrijk om op zoek te gaan naar de beste dakwerken service voor dak- en gevelwerken. Gelukkig is er de kracht van het Internet en ons advies om je in deze zoektocht een handje te helpen.

Is de goedkoopste dakwerken service ook automatisch de beste?

Dak en gevelwerken

Het antwoord hierop is natuurlijk ‘nee’. Het kan wel dat de goedkoopste ook de beste is, maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Veel belangrijker is om op zoek te gaan naar de beste dakwerken service zodat je gegarandeerd jaren gerust bent. We vertellen je in de volgende paragraaf graag hoe je de beste dakwerken service kunt vinden. We kunnen al wel melden dat ook ervaring een belangrijke rol speelt. Een onderneming die al 15 jaar lang dak- en gevelwerken uitvoert, mag je gerust betrouwbaar en deskundig noemen… anders zouden ze al lang niet meer bestaan.

Hoe vind je de beste dakwerken service voor dak- en gevelwerken?

Terwijl men vroeger nog van dakwerken service naar dakwerken service moest rijden of gewoon automatisch voor de enige dakwerken service in de gemeente koos, is er nu het wereldwijde web. Inderdaad, Internet is the place to be als je zaken wilt vinden zoals een onderneming die dakwerken uitvoert. Het Internet vertelt je immers meer dan alleen maar waar er gepaste ondernemingen te vinden zijn. Het is ook een bron van informatie en meer bepaald van reviews. Mensen die al eens in zee zijn gegaan met een bepaalde onderneming plaatsen vandaag de dag hun ervaringen maar al te graag op het Internet waar ze ook door jou kunnen geraadpleegd worden. Deze online reviews en ervaringen geven een goed idee van welke bedrijven weleens de beste service voor dak- en gevelwerken zouden kunnen aanbieden. Eventueel kan je zelfs contact opnemen met deze personen om nog meer informatie in te winnen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor ons is het steeds belangrijk dat er vrijblijvend een offerte voor dak- en gevelwerken kan aangevraagd worden. Op deze manier krijg je een goed idee wat het vernieuwen van je dak bijvoorbeeld gaat kosten, maar heb je nog wel zelf de beslissing in handen om de dakwerken service onder de arm te nemen of niet. Het geeft je een bepaalde vrijheid die wel belangrijk is om vertrouwen te krijgen in een bepaalde dakwerken service. Is er geen mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen dan kan je beter wegblijven van dit bedrijf.

Dak- en gevelwerken bij Dakwerken Apers

In en rond Antwerpen is er alvast één naam die je zeker eens moet contacteren als er dak- en gevelwerken moeten worden uitgevoerd; Dakwerken Apers. Het bedrijf heeft een hoge klantentevredenheid en meer dan 30 jaar ervaring. Je vraag er snel een vrijblijvende offerte aan en indien nodig komt er zelfs een specialist ter plaatse om een gratis expertise uit te voeren en samen met jou alles in detail te bespreken.

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst