Waar op letten bij het kiezen van een dakbedrijf voor dakwerken?

November 1, 2023

Het dak van je woning is als de sleutel op je deur. Het zorgt voor comfort en een gevoel van veiligheid ook. Spijtig genoeg is je dak ook een van de elementen die het zwaar te verduren krijgt als er weer eens een onweer passeert of als knallende hagelbollen als een waterval uit de lucht vallen. Of het nu door de tand des tijds of door onverwachte gebeurtenissen komt, het is belangrijk dat je steeds beroep kunt doen op een bedrijf voor dakwerken dat vertrouwen uitstraalt en dat doet wat het belooft. Een bedrijf ook dat kan teren op de nodige expertise en dat naar je luistert. We willen je daarom helpen bij het kiezen van het juiste bedrijf voor jouw dakwerken door te vertellen waar je op moet letten. Of het nu over een dakrenovatie of het installeren van een nieuw dak gaat.

Dakbedrijf

Enkele tips bij het kiezen van een dakbedrijf voor je dakwerken

Ervaring en expertise: Op zich hoeft een nieuw bedrijf zonder ervaring daarom geen slecht bedrijf te zijn, maar het valt natuurlijk moeilijk te controleren. Een gevestigde waarde heeft nu eenmaal door de jaren heen de nodig kennis en expertise opgedaan waardoor ze ook makkelijker op bepaalde situaties kunnen inspelen. Ervaring is dus wel degelijk een pluspunt. Ga zeker eens op zoek naar referenties of ervaringen van andere mensen met het bedrijf want dat is nog steeds de meest betrouwbare feedback die je kunt krijgen. Je kunt natuurlijk ook aan het bedrijf voor dakwerken zelf vragen naar gerealiseerde projecten in je buurt.

  • Offerte en verborgen kosten: De prijs is en blijft een van de doorslaggevende factoren bij het laten uitvoeren van dakwerken. Je wilt je niet blauw betalen als je het werk bij een ander betrouwbaar bedrijf op dezelfde wijze kunt laten uitvoeren. Vraag daarom steeds een gedetailleerde offerte en bespreek deze ook met je dakwerker. Er zijn tal van dakbedrijven zoals Dakwerken Apers die graag vrijblijvend een offerte opmaken zodat je er rustig over kunt nadenken.
  • Communicatie: Het is belangrijk dat je ook een dakbedrijf voor je dakwerken kiest waar je jezelf goed bij voelt. Een bedrijf dat luistert naar je behoeften en wensen en dat duidelijk communiceert ook als je meerdere vragen hebt. Voor hen is het hun domein van expertise maar voor jou is het een onbekend domein. Het is niet meer dan logisch dat je vragen hebt. Hoe ze daarmee omgaan, zegt veel over het bedrijf dat voor je staat.
  • Garanties en nazorg: Heel belangrijk vinden wij ook de garanties en nazorg die een dakbedrijf biedt. Informeer naar de garanties die het bedrijf biedt op hun werkzaamheden. Een betrouwbaar bedrijf biedt ook goede nazorg en service na voltooiing van de dakwerken. Net zoals een goed bedrijf ook garant staat voor de perfecte planning en een perfect tijdschema van de werkzaamheden. Een professioneel bedrijf houdt zich aan afgesproken deadlines en minimaliseert overlast tijdens de werkzaamheden.

Door deze punten in overweging te nemen, kun je een weloverwogen keuze maken bij het selecteren van een dakbedrijf voor je dakwerken.

Dakwerken Apers zou weleens jouw dakbedrijf voor dakwerken kunnen zijn

Een bedrijf dat aan bovenstaande puntjes beantwoordt, is Dakwerken Apers. Zeg maar de specialist in dakwerken en gevelwerken. Ze teren op een jarenlange ervaring en hebben steeds een luisterend oor. Bovendien verzorgen ze op maat gemaakte offertes die op jouw specifieke situatie van toepassing zijn. Geen verborgen addertjes en altijd bereikbaar bij eventuele vragen. Contacteer ze hier voor meer informatie.

Map dakwerken apers

Algemene Dakwerken Apers BVBA

Pierstraat 420
2630 Aartselaar

Tel:    03 844 33 00
Fax:   03 844 71 88

info@dakwerken-apers.be
www.dakwerken-apers.be

4.5 stars

Tevreden klanten belonen ons gemiddeld met

4,7/5

Gratis Offerte

Voorkom hoge kosten en verdere schade aan uw dak

Bedankt! We contacteren u spoedig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
...of bel ons zelf op

Waarom kiezen voor Apers?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vele realisaties
  • Goede en transparante afspraken
  • Heldere en snelle offerte
  • Geen onverwachte kosten
  • Punctueel, steeds op tijd

Onze klanten zeggen waarom...

Tevreden klanten

Ik had verschillende dakwerkers aangesproken. Bij Dakwerken Apers had ik direct een goed gevoel. Ze hebben alles exact uitgevoerd zoals afgesproken. En dan nog eens aan zeer correcte prijs.

Patrick Gosselin - Boom
Tevreden klanten

Ik had een lek aan mijn dak en Apers heeft er alles aan gedaan om dit supersnel te komen repareren. Omdat ze zo'n goed werk hadden geleverd heb ik ze later nog laten terugkomen om mijn gevelleien te komen vernieuwen.

Erik Van Vlossem - Merksem
Tevreden klanten

Bij de verbouwingen van ons huis was ik op zoek naar een dakwerker. Mijn collega raadde me Dakwerken Apers aan. Ze zei “Dit is het bedrijf waar je bij moet zijn!”. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en starten altijd met volle motivatie aan hun werk.

Rita Somers - Hemiksem
Tevreden klanten

Bij de plaatsing van ons nieuw dak  was Dakwerken Apers van de partij. Dakwerken Apers is een team van vakmannen die garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid,

Jan Van De Velde  - Niel
Tevreden klanten

Als gespecialiseerd renovatie bedrijf hebben wij al met verschillende dakwerkers samengewerkt. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dakwerken Apers de meest getalenteerde dakwerker is van de regio. Hij werkt stipt, snel en nauwkeurig.

Rudy van der vliet  - Rumst